Trend Talks Webinar

Care este elementul comun al echipelor performante?
Omul potrivit, pe rolul potrivit.

Impartasim cu voi cateva din subiectele pe care le-am dezbatut, in webinarul Trends Talks organizat de Trend Consult pe tema: Care este elementul comun al echipelor performante? Bogdan Apostol, CEO Nestor si Laura Bivol, Senior Consultant Trend au vorbit despre importanta competentelor in alinierea oamenilor cu rolurile potrivite, maximizarea potentialului si strategii eficiente de dezvoltare care contribuie la performanta si retentie.

Trend Talks, un webinar despre abilitati, performanta si invatare.

Roxana Mitu, moderatorul acestui webinar este HR Manager Trend Consult si a detinut succesiv roluri de Senior Consultant sau People Growth Coordinator.
Laura Bivol, unul dintre invitatii acestui webinar este Senior Consultant Trend, pasionata de subiecte precum Learning sau Organizational Development.
Bogdan Apostol, CEO Nestor si invitat al acestui webinar este un promotor al beneficiilor pozitive pe care tehnologia le poate avea in mediul dinamic de azi, atat pentru organizatii cat si in viata angajatilor.

Care este legatura si diferentele dintre skill-uri si competente?

Skill-urile sunt acele abilitati dobandite pe parcursul timpului in timp ce competentele insumeaza acele abilitati, experiente si cunostinte teoretice specifice unui job role.

Poti afla mai multe detalii aici

Cum poate un manager identifica daca in echipa sa exista skill-urile necesare?

Raspunsul la aceasta intrebare se traduce in claritatea unui job role in raport cu asteaptarile specifice asociate acelei pozitii. Employee skills profiles sunt in opinia noastra cel mai bun punct de plecare pentru a obtine aceasta claritate.

Poti afla mai multe detalii aici

Cand ne dam seama ca avem nevoie sa cunoastem skill-urile angajatilor si ca o librarie de skill-uri ne-ar putea ajuta?

Cateva exemple concrete sunt legate de clarificarea asteptarilor pe un anumit rol, necesitatea de a pune in practica succession planning sau de a intelege mai bine talentele ascunse si skill-urile complementare ale oamenilor.

Poti afla mai multe detalii aici

Ce beneficii poate aduce identificarea skill-urilor si maparea lor cu rolurile aferente?

Identificarea skill-urilor angajatilor vine cu beneficii multiple printre care descoperirea potentialului ascuns al angajatilor, noi skill-uri pe care acestia le au dar nu le folosesc in rolul curent sau oportunitati de upskilling personalizate care ii pot ajuta sa acceseze un nou rol in companie.

Poti afla mai multe detalii aici

Ce legatura exista intre skill-urile angajatilor, obiectivele de performanta si continuous learning?

Pornind de la skill-urile fiecarui angajat, putem intelege punctele forte, activitatile la care acestia exceleaza si oportunitaile de invatare potrivite nivelului actual si celui dorit.

Poti afla mai multe detalii aici
Users love Nestor

G2 Award
G2 Award
G2 Award
G2 Award
G2 Award
G2 Award
Excellent customer support; they are always prompt and very helpful, and open to suggestions.
Cristina A., Financial Services
All deliverables ready on time, great communication, highly responsive to our requests and we appreciated also the consultancy part of our collaboration.
Andreea R., IT&C
The platform is user-friendly and highly customizable. The customer support is amazing - the team at Nestor always helps us adapt the system based on our needs.
Luiza S., Financial Services

Hai sa vorbim despre nevoile tale si cum te putem ajuta


Skill-urile necesare, legatura dintre omul si rolul potrivit

Nestor vine in sprijinul tau cu tool-urile si insight-urile de care ai nevoie pentru a intelege skill-urile angajatilor, a le maxima potentialul si a transforma acest potential in performanta.

Librarie cu peste 20,000 de skill-uri
Skill-uri mapate cu rolurile aferente si nivelul recomandat
Evaluarea competentelor in procesul de performanta
Recomandari customizate de learning pe baza de AI pentru fiecare angajat